top of page

Parenthood Support Group

Public·127 members
Sugar Daddy
Sugar Daddy

[ELÄÄ**HD] Suomi U20 - USA U20 Elää Online MM-Jääkiekkon on 4. tammikuuta 2024


USA U20 – Suomi U20 Elää Online MM-Jääkiekkon on 04 Jan 2024

Jere Lassilalta uskomaton ratkaisu! Nuoret Leijonat mitalipeleihin MM-kisoissa. USA kuritti Suomea toi­ses­sa erässä – Nuoret Lei­jo­nat taipui MM-lei­rin en­sim­mäi­ses­sä ot­te­lus­saan

Suomen alle 20-vuotiaiden miesten jääkiekkomaajoukkue hävisi Yhdysvalloille maalein 2–5 varhain tiistaiaamuna pelatussa harjoitusottelussa.


🔴LIVE📺📱👉 Suomi U20 - USA U20 Elää


🔴LIVE📺📱👉 Suomi U20 - USA U20 ElääNuoret Leijonat karkasi johtoon Jimi Suomen maalilla ensimmäisessä erässä, mutta Yhdysvallat puristi tasoihin Jackson Blaken täysosumalla.

Toinen erä oli murheellinen Suomelle, kun Yhdysvallat rokotti kolmesti. Nuorten Leijonien kapteeni Oliver Kapanen viritteli kiriä päätöserän alun 2–4-kavennuksella, mutta Logan Cooley niittasi loppulukemat tyhjään maaliin.


Aku Koskenvuo pysäytti Suomen maalilla 16 ja Trey Augustine Yhdysvaltojen maalilla 22 laukausta.

Ottelu kuului MM-leiriin, jonka aikana joukkueet valmistautuvat tapaninpäivänä Kanadan Halifaxissa ja Monctonissa alkaviin maailmanmestaruuskilpailuihin.

Nuoret Leijonat kohtaa toisessa harjoitusottelussaan Kanadan varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa.


Suomi yrittää kirkastaa edellisten MM-kilpailujen hopeamitalinsa ja aloittaa kisaurakkansa maanantaina Sveitsiä vastaan. Alkulohkossa vastassa ovat myös Slovakia, Latvia ja Yhdysvallat, joka jäi edellisissä MM-kilpailuissa puolivälieriin. Kanada on hallitseva maailmanmestari.


Suomi on edennyt mitalipeleihin jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Suomi kaatoi tiistain puolivälieräottelussa Slovakian jatkoajalla lukemin 4–3. Ratkaisuosumasta vastasi Jere Lassila.


Suomen ja Slovakian puolivälieräottelu alkoi dramaattisesti, kun Slovakia siirtyi ensimmäisen erän viimeisellä sekunnilla johtoon. TV-kuvissa näytti siltä, että Slovakian osuma olisi syntynyt yliajalla. Tuomariston mielestä kelloon jäi 0,2 sekuntia. Slovakian osumasta vastasi Adam Sykora.


Suomi kuittasi kyseenalaisen takaiskun toisen erän alkuhetkillä, kun Tommi Männistö karvasi kiekon, otti pari askelta ja painoi lötön pönttöön.


Nuoret Leijonat tulivat terävästi kolmanteen erään. Janne Naukkarinen ja Jere Lassila tekivät vahvaa päätytyötä ja Lenni Hämeenaho veivasi 2–1-maalin.


Slovakia tuli rinnalle ajassa 47.09, kun Dalibor Dvorsky jäi vapaaksi maalille.


Kolmannen erän lopussa näytti siltä, että Suomi ottaa voiton jo varsinaisella peliajalla, kun Aleksanteri Kaskimäki latasi kiekon verkkoon Konsta Heleniuksen vahvan karvauksen jälkeen.


Slovakia tuli kuitenkin ilman maalivahtia tasoihin. Asialla oli Filip Mesar. Aika 59.16.


Jatkoajalla Suomen kapteeni Jere Lassila asteli esiin. JYP-hyökkääjä kelasi vauhdin omasta päästä, murtautui Slovakian puolustuksen läpi ja pisti kiekon pussiin. Suomi mitalipeleihin.


Nuorten Leijonien välierävastus selviää myöhemmin tiistain aikana.


USA on näyttänyt tähän asti pelottavan vahvalta, mutta marginaalit eivät kuitenkaan ole suurensuuria. Jenkkien kertoimet ovat täysin lattiatasolla, joten Suomen tasoitusvedosaa nyt hyviä hintoja, joita otetaan hyvillä mielin. Nousujohteista turnausta pelaavat Leijonat aikovat torstaina pelata tähän asti turnauksen parhaan ottelunsa, ja se voi riittää pitkälle.


Nuorten Leijonien vaisusti alkaneet U20-kisat ovat jatkuneet suotuisammissa merkeissä, ja mitalipeleihin pääsemisen myötä Lauri Mikkolan suojattien minimitavoitteen voi sanoa täyttyneen. Välierässä kohdataan kovin mahdollinen vastus, sillä USA on ollut suurelta osin todella kova näissä kekkereissä. Ainoastaan Tshekki on tähän asti pystynyt laittamaan kampoihin jenkeille – muuten rutiinivoitot ovat olleet selkeitä.


USA voitti Latvian todella selkeästi puolivälierissä, eivätkä jenkit joutuneet missään vaiheessa oikeasti tiukoille. Parhaimmat tehot USA:n joukkueesta ovat tarjonneet pistepörssiä johtava Cutter Gauthier sekä maalipörssiä hallitseva Gavin Brindley. USA on todella kova luu, mutta hienoa turnausta pelaava Tshekki laittoi sen alkulohkossa tiukoille ja nipisti pisteen. Mikään mahdoton voitettava USA ei siis ole, mutta huippuonnistumista jenkkien pudottaminen vaatii.


Slovakia osoittautui pahaksi vastukseksi, kun vastassa oli sitkeän joukkueen lisäksi jopa pelikello: slovakkien avausmaalin hyväksyminen herätti suomalaisleirissä tyrmistystä. Varsinaisella peliajalla Slovakia tuli vielä ottelun lopussa tasoihin, mutta Jere Lassilan jäätävä yksilösuoritus jatkoajalla vei nuoret Leijonat mitalipeleihin. Joukkue tuntuukin menneen kukon askelin henkisellä puolella eteenpäin turnauksen aikana.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page